Kinek ajánljuk bútorainkat?

Egyediség és innováció jellemzi azokat a luxus kivitelezésű darabokat, amelyeket személyes tanácsadás mellett kínálunk vevőinknek. Ezek a garnitúrák, kisbútorok, kiegészítők vagy dekorációs anyagok arra születtek, hogy minőségi otthonok kreatív kellékei legyenek, kifejezve gazdájuk trendérzékenységét, és kifinomult ízlését. Gyártóinkat régóta ismerjük és zsűrizzük, így csak a legmagasabb minőséget garantáló üzemekkel vagy manufaktúrákkal dolgozunk.

Kortárs dizájn klasszikus kézművességgel

A Ms. Rita márka megalkotásakor elsődleges szempontunk volt egy olyan bútor brand megalapítása, amely érzékenyen reagál korunk stílusváltozásaira, és Budapestre hozza azokat formákat, színeket és megoldásokat, amelyek Milánóban, Londonban és Los Angelesben ejtik ámulatba az igényes trendkövetőket.

Személyre szabott tanácsadás

Folyamatosan törekszünk szem előtt tartani a vásárlók igényeit, így mára sikerült létrehoznunk egy olyan kínálatot, ahol a kifinomult ízléssel rendelkező ügyfelek megtalálhatják álmaik bútorát, amelyek ráadásul széles szövetkínálattal rendelhetők, tovább fokozva az egyediséget. Ehhez a kiválasztás minden fázisában segítséget nyújtanak képzett tanácsadóink – nemcsak budaörsi bemutató szalonunkban, de a bútor leendő használati helyén, akár az Ön otthonában is.

Mitől más a Mrs. Rita kanapé és gondolkodásmód?

Ha Ön nálunk vásárol, nemcsak egy bútort vagy kiegészítőt kap, hanem egy szolgáltatást is. Válasszon minket, és garantáljuk, hogy a szállítástól a lakberendezésen át, mindenből a legjobbat fogja kapni, úgy, hogy közben semmire sem lesz gondja. Csak olyan termékek kerülhetnek kínálatunkba, amik elsőosztályú alapanyagokból készülnek, többszörös minőség ellenőrzésen mennek keresztül és nagy kopásállósággal bírnak.